Babagan Kita - S-conning Technology Group Ltd.
355533434

Babagan Kita

company img1

S-conning Technology Group Ltd, minangka salah sawijining pabrikan mesin profesional, didegake ing taun 2010, pabrik kalebu area 5200㎡, khusus nggawe otomatisasi Industri khusus lan intelijen industri.

Kanthi kapabilitas R&D lan sistem kualitas premium sing kuat, Tech S-conning nggabungake macem-macem pemasaran global saka: Sistem label lan mesin kemasan kanggo jarum suntik sing bisa digunakake .

S-Conning yaiku anggota asosiasi peralatan farmasi China, pasokan resin sintetis China lan asosiasi thermoforming asosiasi pemasaran, anggota asosiasi industri kosmetik Guangzhou, lan anggota tarik syarat teknis Umum kanggo mesin label dhewe. Kita wis menang akeh sertifikat, kayata "Perusahaan teknologi tinggi anyar", "inovasi ilmu pengetahuan lan teknologi Guangzhou perusahaan raksasa cilik", "perusahaan potensial nggawe paten 2016", "perusahaan standarisasi produksi keselamatan" lan liya-liyane. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 & sertifikasi CE.

qiantai

S-conning Tech melu riset langgeng kanggo otomasi industri, inovasi teknologi tahan lama lan fokus ing kustomisasi kelas menengah, kita bangga bisa nggawe mesin kualitas premium sing mbukak luwih saka 100 negara lan nikmati reputasi sing luar biasa, kanthi nggunakake garis produksi sing luwih akeh, S-conning mesthi dikhususake kanggo ngupayakake proyek sing luwih nguntungake saka ngarsane global karo perusahaan internasional. 

Tur Perusahaan

Pasar Sales Kita

Kita duwe 5 tim sales global…

• Afrika, wétan tengah

• Amerika Utara & Selatan

• Eropa

• Asia & Oseania

Kabeh pitakon lan keraguan sampeyan bakal dituju menyang tim penjualan sing bener miturut negara utawa negara sing dununge proyek kasebut. Saben tim sales duwe Manajer Divisi, Manajer Penjualan, lan Wakil Penjualan, sing kabeh duwe pengalaman lan pinter - ora mung babagan solusi produk nanging uga ing pasar sampeyan.

ditu

→ Pemasok TOP 3 ing pasar China - ing ngendi kita unggul ing label mesin, mesin pengepakan.

→ Anggota asosiasi peralatan farmasi China.

→ Pemasok OEM kanggo perusahaan mesin industri liyane.

→ anggota tarik syarat teknis Umum kanggo mesin label dhewe.

→ Anggota asosiasi industri kosmetik Guangzhou.

Mitra Kita

logo