Mesin Labeling, Mesin Label Botol, Mesin Aplikator Label - S-conning
Babagan Kita

Babagan S-Conning

S-conning Technology Group Ltd, minangka salah sawijining pabrikan mesin profesional, didegake ing taun 2010, pabrik kalebu area 5200 meter persegi, khusus nggawe otomatisasi Industrial khusus lan intelijen industri. Kanthi kapabilitas R&D sing kuwat lan sistem kualitas premium , S-conning Tech nggabungake macem-macem pemasaran global saka: Sistem label lan mesin kemasan kanggo jarum suntik sing bisa digunakake, labeller kanthi presisi tinggi & presisi tinggi kanggo pabrik Farmasi, industri Panganan & Minuman, industri kimia kosmetik lan saben dinane.

 

S-Saiki S-Conning yaiku anggota asosiasi peralatan farmasi China, pasokan resin sintetis China lan asosiasi thermoforming asosiasi pemasaran, anggota asosiasi industri kosmetik Guangzhou, lan anggota draw-up syarat teknis Umum kanggo mesin label dhewe. Kita wis menang akeh sertifikat, kayata "Perusahaan teknologi tinggi anyar", "inovasi ilmu pengetahuan lan teknologi Guangzhou perusahaan raksasa cilik", "2016 perusahaan potensial nggawe paten", "Perusahaan standarisasi produksi keselamatan" lan liya-liyane. Perusahaan iki wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 lan sertifikasi CE.

Aerial Panorama_1 12
produk

Sistem Intelijen Industri

Nyedhiyakake macem-macem solusi label otomatis lan layanan khusus.

Kabeh Seri Mesin Intelijen Industri

Sinau Luwih Luwih
Warta

Warta

Kita kene kanggo nggawe solusi otomatisasi paling apik kanggo bisnis sampeyan

CBE, CIPM trade show is coming , be prepared. Chairman.Mr.Zhang April.19

21-04-28

Acara dagang CBE, CIPM bakal siyap-siyap. C ...

Ing wulan Mei taun iki, ana rong pameran industri penting, siji yaiku ...

S605 Vertical Feeding Horizontal Labeling System Turnkey Delivery–Shell-Conning ,  April 16, 2021

21-04-16

S605 Panganan vertikal Labeling Horisontal ...

S605 Panganan Vertikal Horisontal Labeling System Turnkey Pangiriman - ...

21-02-27

Ukuran pasar piranti pangiriman obat COVID-19, shar ...

Databridgemarketresearch.com basis data wis nambahake "COVID-19 Narkoba ...

8 days countdown! S-conning invites you to Shanghai CPhI & P-MEC China!

21-01-07

8 dina mundur total! S-conning ngajak sampeyan menyang ...

8 dina mundur total! S-conning ngajak sampeyan menyang Shanghai CPhI & P-MEC China ...

Self innovation, carrying the tripod

21-01-07

Inovasi mandiri, nggawa tripod

Inovasi mandiri, nggawa tripod S400 Label ...