Cina Pabrik karton otomatis kanthi kecepatan tinggi lan lini produksi input Pabrik lan Pabrik | S-conning
355533434

Produksi karton otomatis kanthi kecepatan tinggi lan lini produksi input

Ditrapake kanggo macem-macem jinis botol, kayata botol cair oral, ampul, botol schering lan suntikan pena


Detail Produk

Tag Produk

Baris Produksi Karton Otomatis Berkecepatan Tinggi & Baris Produksi Input

 

 

APLIKASI: 

Inter Fully otomatis iki minangka kombinasi sampurna saka S616 ZT384 lan Z130, supaya efisiensi produksi paling dhuwur cocog kanggo obat-obatan, panganan, omben-omben, kosmetik, deterjen, industri petrokimia lan liya-liyane. Mesin nggawe nampan label labeling iki minangka pilihan sing paling apik kanggo produksi otomatis lan mesin aplikator label kanggo kothak. 

 

Rega mesin kemasan botol sing didorong servo dirancang kanggo operasi sing gampang lan ganti cepet kanggo macem-macem produk. Mesin kasebut bisa nyetel kanthi gampang adhedhasar spesifikasi lan persyaratan produk pelanggan.

bottle packing machine price

Kaluwihan:

-Dhaptar kanggo macem-macem jinis botol, kayata botol cair oral, ampul, botol schering lan injeksi pena, lsp., Diameteripun langkung alit tinimbang 25mm.

ampul, botol schering lan injeksi pulpen, lsp. kanthi diameter luwih cilik tinimbang 25mm.

-Mesin lengkap nggunakake sistem labo servo lan label segel, kanthi implementasi sambungan sing cerdas kanggo mbentuk, input karton lan doyo.

Panganan film -PVC dikontrol dening sistem servo, siji kanggo saben panganan, kanthi kontrol sing tepat lan ngilangi faktor sing ora stabil sing disebabake dening struktur mekanik.

-Karton sing ora nduweni kualifikasi bisa dideteksi kanthi mekanisme deteksi unit pembentuk karton supaya ora input menyang karton. 

-Layar sentuh HMl gedhe nyedhiyakake tampilan informasi sing ora normal lan pandhuan nembak masalah, uga operasi sing gampang lan perawatan sing gampang. Mesin kasebut bisa digunakake kanthi gampang dening sapa wae .

-Nganti ngganti cetakan, nggawe karton lan mekanisme input bisa ngasilake karton kanthi kabeh ukuran miturut kabutuhan pelanggan. 

-Karton sing ora nduweni kualifikasi bisa dideteksi kanthi mekanisme deteksi unit pembentuk karton supaya ora input menyang karton.

 

used packaging equipment
label applicator

kinerja ekstra

• Gampang dipasang lan dioperasikake, mbutuhake perawatan minimal kanggo kinerja maksimal lan umur migunani.

• Kontrol digital integral karo PLC lan kontrol layar tutul teknologi tinggi supaya gampang dioperasikake. Kabeh kegiyatan dikendhaleni dening sistem servo Panasonic.

• Tameng keamanan sing memenuhi peraturan keamanan sing ketat.

• Sistem konveyor sing kuat dikendhaleni motor bermutu. Rel pandhuan conveyer sing bisa disetel kanggo nampung karo macem-macem produk.

• Karton sing ora nduweni kualifikasi bisa dideteksi kanthi mekanisme deteksi Botol jam deteksi.

• Nilai torsi elektronik sing bisa disetel kanggo ngilangi kerusakan kemasan lan nyuda nyandhang insert.

pharmaceutical packaging labels

Spesifikasi:

1) .PLC digabungake karo kontrol layar tutul LCD antarmuka manungsa / mesin.

2). Konstruksi lan komponen pigura stainless steel standar.

3). Kacepetan label kanthi otomatis diselarasake karo kacepetan conveyor kanggo njamin label kualitas.

4). 50 Memori Pakaryan supaya gampang kelingan.

5). Drive motor servo presisi ing sirah label.

 

6). Mesthekake syarat lingkungan GMP.

 

7). Layar tutul HMI Profesional: layar kontrol tutul sing luwih manusiawi

 

8). Aplikator label bakal dilengkapi motor servo sing bermutu 

10ml vial labels

Spesifikasi:

Pasokan Daya AC380V 50/6 OHz 3 山
Total Daya 12KW
Frekuensi Punching 20-30 / Min
Tekanan Atmosfer 0,6-1,0 Mpa
Spesifikasi Saka ukuran botol / nampan Bisa Desain Minangka Kebutuhan Pelanggan
Ukuran (L) x (W) x (H) 8090mmx3220mmx1786mm
Kapasitas Labeling 60 pcs / min (10botol) / nampan

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita