China Sealing lan mesin kemasan cerdas otomatis (4 in 1) Pabrik lan Pabrik | S-conning
355533434

Mesin penyegel cerdas lan kemasan otomatis (4 in 1)

Kanggo industri panganan utawa omben-omben, kemasan kaleng utawa wadhah logam.


Detail Produk

Tag Produk

S26 Packing Mchine (4 in 1)

 

APLIKASI: 

-Kanggo industri panganan utawa omben-omben, kemasan utawa wadhah logam sing dikemas.

-S-Conning S26 Mesin kemasan cerdas otomatis minangka peralatan kemasan otomatis sing nggabungake mbongkar, nyusun, ngemas, nutup kothak lan proses produksi liyane (4 ing 1).

 

full automatic packing machine

Fitur kinerja

- terintegrasi karo label lan insert tinju lan input karton (opsional), mesin kasebut ngidini kontrol geng, fungsi cerdas, lan efisiensi dhuwur;

-Dhaptar kanggo macem-macem jinis kaleng utawa kaleng logam (kontainer), kayata kontainer cair lisan, wadhah panganan, wadhah omben-omben, jar lan injeksi pena, lsp.

-sampeyan bisa cocog karo kabeh jinis senjata robot kanggo entuk mesin pelabelan docking kanthi solusi otomatis. Efisiensi produksi peralatan sing stabil bisa nganti 6 kothak / menit, lan macem-macem pagelaran tekan level maju internasional. Piranti kasebut nggunakake kontrol servo lengkap, lan ndeteksi kekurangan kothak, deteksi materi sing mlebu produk, nglindhungi tumpukan kakehan, lan deteksi posisi karton ing saben stasiun, supaya bisa mujudake kabeh proses ngawasi lan kontrol produksi produk.

 

-sepanjang karo kabinet listrik lan mekanisme bledosan kanggo kemasan produk aerosol, sing wis memenuhi kemasan kaleng aerosol lan persyaratan GMP Internasional.

 

 

 

bottle packing machine price

Fitur utama mesin pengepakan cerdas otomatis:

  1. -Semua mesin nggabungake pembongkaran otomatis, pengepakan otomatis lan panyegelan. Peralatan kasebut ukurane cilik lan otomatis.
  2. -Ngiseni tameng mesin, desain balkon, mbukak lan gampang diresiki lan resik, ayu lan elegan, manut karo syarat GMP
  3. -Sistem kontrol PLC Schneider PLC kanthi 3 motor servo
  4. Manipulator servo kaping pindho kerja sama karo rel slide sing diimpor.
  5. -Germany katup solenoid FESTO, silinder penumpang YADE, desain perakitan pneumatik.
  6. -Setiap stasiun akurat lan wis ana, kabeh duwe deteksi fotoelektrik, alarm kesalahan, perlindungan material
  7. -Mriksa kontainer kontainer, inspeksi pengiriman, inspeksi tape kanggo mesthekake yen produk sing wis rampung nduweni kualifikasi
  8. -Adhaptasi stasiun spesifikasi panggantos nggunakake kunci kunci, roda lan roda tangan kanggo ngunci cepet lan fleksibilitas sing kuat.
  9. -Kanggo sistem kontrol cloud, sistem manajemen jarak jauh lan sistem monitoring
  10. -Gawan karo pompa vakum Jerman Baker, sumber udara stabil lan gangguan swara (opsional)

 

Mekanisme mbongkar nambah sistem ayunan ayunan kanggo mbongkar luwih stabil. Bisa gampang disambungake karo serangkaian peralatan otomatis kayata strap baler, kode kothak utawa pencetakan kode tingkat telu, label kode kothak, mekanisme palletizing robot, transportasi logistik lan liya-liyane. Kabeh, mung kanggo kemasan produk sing sampurna
 

packing machine

Spesifikasi (kanggo referensi):

  1. Lembar konfigurasi listrik utama mesin kemasan cerdas otomatis:
Jeneng Model Asal lan Produsen
CPU TM241CEC80T Schneider
Layar tutul HMIGXU5512 Schneider
Konverter frekuensi ATX12H037M2 Schneider
Driver Server LXM23AU04M3X Schneider
Driver Server LXM23AU07M3X Schneider
Motor server BCH0802012FIC Schneider
Motor server BCH0802012AIC Schneider
Gerbang Cerdas Industri GC-4G0203 Schneider
Relay solid-negara MGR-1D4825 Schneider
Ngalih pasokan listrik ABL2REM24045H Schneider
Saklar mati CX-441 Panasonik
Lampu weker XVGB3SMA Schneider
Breaker cilik A9F17432 Schneider
Beraker Cilik A9F17216 Schneider
Bocah cilik A9F17210 Schneider
Breaner cilik A9F17110 Schneider
Breaker cilik RXM2AB2BD Schneider
Katup solenoid vakum VP742R-SD01-04A FESTO
Katup nyuda tekanan ARG20-01BG1 FESTO
Katup elektromagnetik SY5100-5U1 FESTO
Silinder TN-20 * 240 AirTAC
Silinder TN 20 * 20 AirTAC
Silinder TN-20 * 220 AirTAC
Silinder MA16 * 40 AirTAC
Silinder MA32 * 90 AirTAC
Silinder SU40 * 800 AirTAC
Silinder tanpa rod 25 * 350 AirTAC
Pembersih udara AW30-02BD-B FESTO
Pompa vakum WEA90S2 BOLAER

 

pet bottle packing machine
industrial filling machine







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita