Cina SLA-310 Pabrik Labeling Vertikal Botol Babak Pabrik lan Pabrik | S-conning
355533434

Mesin Labeling Vertikal Botol SLA-310 Babak

Panganan vertikal lan Sistem Labeling


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Labeling Plane

S310 Panganan vertikal lan Sistem Labeling Cocog kanggo: label otomatis ing wadhah kemasan silinder ing industri farmasi, kimia saben dina, lan panganan

 

bottle label maker

Nganyarke Optimal

-Muat kabeh loading vertikal tray, utawa malah ngirim lan menehi label kanthi otomatis ing baris ngisi.

-Video turntable ngurutake kacepetan dhuwur.

Panganan vertikal luwih gampang dilebokake ing bahan, nyuda intensitas tenaga kerja lan ningkatake efisiensi.

-Vial utawa dhiameter liyane: Ф20-90mm, dhuwure: Stiker keliling botol bunderan 30-200mm bisa dilengkapi meja puter pakan (opsional) kanggo mujudake panganan lan ngirim kapasitas gedhe vertikal

Round Bottle Vertical Labeling Machine

struktur inovasi

Pembagi botol sekrup: Sekrup mbedakake botol kanthi interval sing padha lan mlebu ing stasiun label; roller bintang lan sabuk gulungan botol ngetrapake posisi telung baris awak botol kanggo mesthekake akurasi label; label vertikal bisa ngrampungake inkjet, deteksi inkjet, Deteksi label sing ora ana, penolakan produk sing ora kualifikasi, lsp.

automatic label printer and applicator

Kemajuan Premium

Sabuk gulung: Didhukung karo motor sing beda lan bisa diatur kanthi langkah kanthi konversi frekuensi.

Kanthi kecepetan label, labeling sampurna lan tanpa kisut, lan dirancang kanggo nyegah masalah kayata ilang, salah, lan nemplek maneh sing bisa disebabake amarga gulung label.

* Sistem inspeksi cerdas Muti nyempurnakake kecepatan dhuwur, presisi tinggi, lan stabilitas.

* Mesin labeling lengkap nganggo SUS304 stainless steel lan kepatuhan paduan aluminium kekuatan tinggi karo cGMP, FDA, OSHA, CSA, SGS, lan CE.

bottle label maker

Fitur
Rol drive Emery

Roller drive digawe saka bahan grit baja emas, sing gesekan dhuwur lan ora bisa digeser, kanthi akurasi fungsi pangiriman label. Grit baja emas tahan banget, lan bisa ngatasi slippage lan label nalika karet utawa logam gampang dipakai. Fenomena parsial.

Mesin stamping panas: nganggo kode pneumatik kacepetan dhuwur, kacepetan maksimal bisa nganti 500 kaping saben menit. Penyesuaian azimuth nggunakake penyesuaian sekrup, sing gampang lan trep kanggo nyetel manual.

Pilihan kanggo printer inkjet resolusi dhuwur HP kanggo nyithak online telung fase kode

1-20ml 7-20ml ampul, botol, cairan oral, lan produk botol bunder sempit liyane, peralatan sing cocog kanggo label lan pencetakan kanthi cepet lan otomatis ing bungkus kasebut.

 

labeling machine

Spesifikasi:

Ukuran L2100mm × W1230 × H1400mm
Ukuran wadhah diameteripun: Ф28-120mm
Kacepetan 20-120 Botol / menit (gumantung saka ukuran botol lan dawa label)
Akurasi labeler ± 0,5mm
Wrap Around Labeling Machine
industrial filling machine
label applicator machine for boxes
bottle labeler







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita