Cina S307 Mesin Label botol kanthi kecepatan tinggi Pabrik lan Pabrik | S-conning
355533434

S307 Mesin labeling botol kanthi kecepatan tinggi

APLIKASI: Label presisi sing dhuwur banget kanggo bokor lan botol bunder cilik liyane 


Detail Produk

VIDEO

Tag Produk

S307 Mesin labeling botol kanthi kecepatan tinggi

APLIKASI: menehi label kanthi tliti kanthi cepet kanggo botol lan botol bunder cilik liyane Cara mangan vertikal lan transportasi kontainer cilik kanthi conveyor sekrup cocok kanggo botol sing ora kuwat ngadeg lan gampang tiba.

• Sistem dinamis conveyor efisiensi tinggi njamin bokor sing menehi stabilitas ekstra lan label presisi tinggi ing kabeh kacepetan.

• Ngadopsi piranti penolakan silinder udara saka, priksa manawa bisa ndeteksi lan nolak produk sing ora kualifikasi kanthi akurat nalika mesin nalika mlaku kanthi kecepatan dhuwur

• Khusus kanggo lini produksi Bubuk Lyophilized, lini produksi pharma lan label cryo vial.

cryo vial labeling machine

We nawakake sampeyan luwih saka sing sampeyan karepake

Proses labeling dikontrol dening kontroler prosesor mikro Siemens PLC, supaya kinerja sing cepet lan stabil.

Dispensing label didhukung dening motor servo kelas industri (Yaskawa / Schneider / Honeywell) kanggo njamin akurasi, efisiensi, lan kacepetan labeling sanajan kurang konsumsi energi. (Kanggo panjaluk kacepetan dhuwur, motor servo bisa dipilih)

Nggunakake optik serat merek mewah lan sensor inframerah (Keyence / Lion / Dalsa / Sick / Leuze) kanggo deteksi lan sinyal sing dipicu kanthi tepat tanpa gangguan.

* Sistem dinamis mesin servo lengkap nyedhiyakake stabilitas lan akurasi maksimum.

* Ditrapake kanggo kabeh jinis kothak utawa botol kanthi diameter 30-150mm.

* Adopsi komponen mewah saka merek Jerman, Prancis, Jepang, AS.

* Desain sensitif lan struktur ilmiah.

* Desain paten unik S-conning, luar biasa ing industri pengepakan.

* Pengalaman 12 taun, ahli debugging.

* Layanan sawise laris.

* Kacepetan label kanthi otomatis diselarasake karo kacepetan conveyor kanggo njamin label kualitas.

* 50 Memori Pakaryan supaya gampang kelingan.

* Drive motor servo presisi ing sirah label.

* Mesthekake syarat lingkungan GMP.

* Layar tutul HMI profesional: layar kontrol tutul sing luwih manusiawi

glass vial labels

Konfigurasi Optimal

Label S307 High Speed ​​serbaguna dilengkapi teknologi kontrol netcon paling anyar lan paling cepet (opsional). Kanthi mung klik layar tutul siji, sampeyan bisa kanthi gampang nyetel macem-macem setelan kanggo kabutuhan produk.

-Mesin kita karo driver servo ngirim label sing bisa diulangi kanthi akurat lan dhuwur. Pengatur roda tangan sing gampang diakses lan adaptor sepur cepet ing sisih ngidini luwih akeh "up-time" ing lini produksi! S307 digunakake ing meh kabeh industri kayata farmasi, produk perawatan pribadi, panganan, vitamin, kosmetik, lan bahan kimia, ing endi keandalan kelas paling apik minangka mandhiri kanggo ngasilake kanthi efisien.

vial label printer

Teknologi Mature 

gampang dioperasikake lan kompak struktur: Ngaso label nalika ora ana input obyek, koreksi otomatis posisi obyek yen ora ana label, lan fungsi pendeteksi otomatis opsional.

Mesin kasebut dikontrol dening komputer, kanthi otomatis ndeteksi botol target kanthi label kanthi sinkron, lan peralatan uga bisa dilengkapi mesin cetak panas

nganggo distribusi horisontal, label sabuk clamping canggih supaya presisi lan kacepetan label.

vial machine

Fitur
Saka desain, sapisan kaping pisanan operasi, manajemen, pangopènan lan lini produksi mbesuk, S-conning mikir luwih akeh kanggo sampeyan lan perusahaan.
Manual manual sing wis digawe: pamula bisa sinau saka tampilan babagan cara ngoperasikake mesin sajrone wektu sing cendhak. 

Iki ngirit dhuwit lan wektu sajrone latihan.
-Gawe manual pemecahan masalah: tampilan bakal nuntun pangguna liwat cara ngatasi masalah.

-Nyiyapake dawa label pangguna-loropaken: Kontrol HMI sing paling anyar ngidini pangguna nyetel parameter label.

-Sistem kontrol labeler nggunakake panel layar tutul gedhe, disertifikasi dening peraturan CE lan UL kanggo ngawasi proses labeling sing efisien lan efektif.

-Sistem unik lan inovatif iki bisa njamin setelan label diprogram kanthi akurat lan ditrapake ing posisi sing cocog.
-Labeling counter-nglacak jumlah produk sing diproses dening mesin kasebut.
Counter pra-set - jumlahe bisa disetel kanggo kumpulan produksi lan mesin bakal mandheg kanthi otomatis nalika jumlah bisa dipikolehi.
-Sampeyan nutul layar ngidini sampeyan wektu tundha aplikasi label lan nyetel posisi label.

oral liquid capping and sealing machinery

Pangopènan gampang lan efisien.

Kontroler drive frekuensi variabel sing canggih njamin stabilitas kacepetan lan tingkat akurasi ± 0,5mm.

Bagian rel pandhuan digawe kanthi aluminium berkualitas tinggi sing ditutupi plastik industri sing nyandhang hard kanggo mesthekake label lan perlindungan produk sing akurat, njaga produk pelanggan supaya apik lan kondhisi sampurna.

Basis label digawe saka waja tahan karat kanggo mesthekake anti karat. Desain iki njamin mesin lan sanitasi papan produksi bisa dikelola sing cocog karo standar GMP.

Roda supaya mesin tetep portabel, trep nalika ngalih menyang jalur produksi sing beda. Kekuwatan seluler sing ndukung iki nambah rega investasi sampeyan.

10ml vial labels

Spesifikasi:

Ukuran (L) 2600 x (W) 1500 x (H) 1800mm
Ukuran wadhah Φ13-40mm
Kacepetan 400 ~ 800bpm
Akurasi labeler ± 0,5mm
industrial filling machine

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita