Pabrik kemasan botol cair Cina Pabrik lan Pabrik | S-conning
355533434

mesin kemasan botol cair

Baris kemasan SFZ digabungake karo fungsi label, nggawe karton ing situs, input karton l, doyo lan mesin karton otomatis output


Detail Produk

Tag Produk

Lini Produksi Packing & Label SFZ

 

 

APLIKASI: 

Baris kemasan SFZ terintegrasi karo fungsi label otomatis horisontal, nggawe karton ing situs, input karton horisontal otomatis, doyo lan mesin karton otomatis output. 

• S616Vertical Feeding & Vertical nglumpukake label Horizontal Round labeler: Digunakake kanthi akeh kanggo industri farmasi kanggo desain label lan label cetakan otomatis kanthi kecepatan tinggi botol bunder, kacepetan stabil nganti 600 botol / menit.

 

• Mesin cetakan FZT384: Mesin mbentuk kanggo nggayuh kemasan blister lengkap, tes lan nolak lan seri karya. ora mung nambah efisiensi mlaku. uga nyuda beban kerja.

Z130 Mesin karton otomatis vertikal: Piranti kasebut minangka integrasi fotolistrik, pneumatik, mekanik produk teknologi tinggi. Cocog kanggo pharmasi, aluminium & plastik blister kemasan Produk farmasi, awak cilik barang sing biasa, panganan, kosmetik lan sapanunggalane, bisa dadi karton otomatis, Bisa kanthi otomatis ngrampungake kothak, enfold buku instruksi, nyithak nomer batch, sealing lan proses kemasan kompleks liyane.

 

bottle label maker

Kaluwihan:

-semua sistem listrik dilengkapi tandha aman, peralatan listrik duwe sistem landhesan sing apik. 

-Semua peralatan listrik merek sing diimpor digunakake, lan piring instalasi listrik digawe saka bahan insulasi. 

-Mesin kemasan botol cair serbaguna iki ditrapake kanggo macem-macem jinis botol, kayata botol cair oral, ampul, botol schering lan injeksi pena, lsp., Diameteripun langkung alit tinimbang 25mm.

ampul, botol schering lan injeksi pulpen, lsp. kanthi diameter luwih cilik tinimbang 25mm.

-Mesin lengkap nggunakake peralatan label servo, kanthi implementasi sambungan sing cerdas kanggo mbentuk, input karton lan doyo.

Panganan film -PVC dikontrol dening sistem servo, siji kanggo saben panganan, kanthi kontrol sing tepat lan ngilangi faktor sing ora stabil sing disebabake dening struktur mekanik.

-Karton sing ora nduweni kualifikasi bisa dideteksi kanthi mekanisme deteksi unit pembentuk karton supaya ora input menyang karton. 

-Layar sentuh HMl gedhe nyedhiyakake tampilan informasi sing ora normal lan pandhuan motret masalah, uga operasi sing gampang lan perawatan sing gampang. Mesin kasebut bisa digunakake kanthi gampang dening sapa wae. 

-Nganti ngganti cetakan, nggawe karton lan mekanisme input bisa ngasilake karton kanthi kabeh ukuran miturut kabutuhan pelanggan. 

-Karton sing ora nduweni kualifikasi bisa dideteksi kanthi mekanisme deteksi unit pembentuk karton supaya ora input menyang karton.

used packaging equipment
label applicator

kinerja ekstra

1) .PLC digabungake karo kontrol layar tutul LCD antarmuka manungsa / mesin.
2). Konstruksi lan komponen pigura stainless steel standar.
3). Kacepetan label kanthi otomatis diselarasake karo kacepetan conveyor kanggo njamin label kualitas.
4). 50 Memori Pakaryan supaya gampang kelingan.
5). Drive motor servo presisi ing sirah label. 

6). Mesthekake syarat lingkungan GMP. 

7). Layar tutul HMI Profesional: layar kontrol tutul sing luwih manusiawi .

8). Aplikator label bakal dilengkapi motor servo sing bermutu.

automatic label dispenser
american packaging machinery

Spesifikasi:

Pasokan Daya AC380V 50/6 OHz 3 山
Total Daya 12KW
Frekuensi Punching 20-30 / Min
Tekanan Atmosfer 0,6-1,0 Mpa
Spesifikasi Saka ukuran botol / nampan Bisa Desain Minangka Kebutuhan Pelanggan
Ukuran (L) x (W) x (H) 8090mmx3220mmx1786mm
Kapasitas Labeling 60 pcs / min (10botol) / nampan

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.