China S308 Pabrik lan pabrik label rotary vial kanthi kacepetan | S-conning
355533434

S308 Mesin labeling vial kanthi kacepetan dhuwur


Detail Produk

Tag Produk

S308 Mesin labeling vial kanthi kacepetan dhuwur 

 

Ditrapake kanggo macem-macem jinis schering (macem-macem jinis ampul. Botol cair lisan, bokor lsp), kanthi diameter 10mm-30mm (utawa ukuran khusus)

Lini produksi injeksi obat label label S308 Kecepatan Tinggi serbaguna dilengkapi teknologi kontrol netcon paling anyar lan paling cepet (opsional). Kanthi mung klik layar tutul siji, sampeyan bisa kanthi gampang nyetel macem-macem setelan kanggo kabutuhan produk.

 

round bottle labeler

Fitur kinerja

- Ngadopsi sistem labo servo kecepatan tinggi (Jepang / Prancis / AS));

- Ditrapake kanggo macem-macem jinis schering (macem-macem jinis ampul. Botol cair lisan, bokor lsp), kanthi diameter 10mm-30mm (utawa ukuran khusus);

- Sistem label kanthi presisi tinggi, kanthi toleransi label 1mm; -Kecepetan stabil:> 400 ~ 800 botol / menit;

-Krusakan tingkat luwih murah tinimbang 1 / 300,000;

- Sistem kontrol cerdas supaya ora ana kerut nalika label lan ora ana gelembung udara kanggo label transparan;

- Sistem inspeksi multi-cerdas, kanthi kombinasi kecepatan tinggi, presisi, stabilitas lan kehandalan sing sampurna 

-Mesin lengkap nggunakake stainless steel SUS304 lan A6061

-Alloy aluminium kekuatan tinggi, kanthi tampilan sing apik lan tundhuk karo spesifikasi spesifikasi cGMP, FDA, OSHA, CSA, SGS lan CE. 

medicine injection production line

Konfigurasi Optimal

 

- Rotary & Roller putar kanthi telung posisi kanggo njamin fungsi label kanthi kecepatan dhuwur akurat lan stabil;

- Piranti nolak rodha lintang kanthi akurat bisa ndeteksi lan ngilangi kesalahan kanthi teratur; nalika operasi kanthi kacepetan dhuwur.

- Piranti deteksi video kanggo nyedhiyakake macem-macem fungsi pendeteksi: Deteksi label, deteksi bocor, lan deteksi kode cetak, barang-barang substandard bakal dicopot lan didaur ulang

- Bisa milih mesin stamping panas kanthi kacepetan dhuwur, printer transfer termal utawa mesin cetak inkjet kanggo nyadari kode kanthi sinkron;

- Status status peralatan pendhukung lan informasi alarm bisa ditampilake kanthi nyata ing sistem.

Mesin karo driver servo ngirim label sing bisa diulangi kanthi akurat lan dhuwur. Pengatur roda tangan sing gampang diakses lan adaptor sepur cepet ing sisih ngidini luwih akeh "up-time" ing lini produksi! S308 digunakake ing meh kabeh industri kayata farmasi, produk perawatan pribadi, panganan, vitamin, kosmetik, lan bahan kimia, ing endi keandalan kelas paling apik minangka amanat kanggo ngasilake kanthi efisien.

vaccine injection production line

Pangopènan gampang lan efisien.

Kontroler drive frekuensi variabel sing canggih njamin stabilitas kacepetan lan tingkat akurasi ± 0,5mm.

Bagean pandhuan saka jalur produksi injeksi vaksin iki digawe nganggo aluminium berkualitas tinggi sing ditutupi plastik industri sing nyandhang hard kanggo mesthekake label lan perlindungan produk sing akurat, njaga produk pelanggan supaya apik lan kondhisi sampurna.

Basis label digawe saka waja tahan karat kanggo mesthekake anti karat. Desain iki njamin mesin lan sanitasi papan produksi bisa dikelola sing cocog karo standar GMP.

Roda supaya mesin tetep portabel, trep nalika ngalih menyang jalur produksi sing beda. Kekuwatan seluler sing ndukung iki nambah rega investasi sampeyan.

 

pharmaceutical machinery

Spesifikasi:

Ukuran (L) 2208 x (W) 1420 x (H) 1948mm
Ukuran wadhah Φ10-30mm
Kacepetan ≤400-800bpm
Akurasi labeler ± 0,5mm
ampoule bottle labeling machine

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita