Pabrik lan Pabrik Mesin Label Plane China | S-conning
355533434

Mesin Labeling Plane

dipakani kanthi otomatis lan menehi label saka obyek sing rata


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Labeling Plane

S213 minangka cetak otomatis sing dirancang kanthi apik lan aplikasi sistem label lan aplikator ing sawetara produk industri kosmetik, elektronik, farmasi, panganan & minuman industri liyane.

daily chemical labeling machinery

Nganyarke Optimal

Pakan feeder sing dibalikke bebas nyebarake barang sing rata kanthi ukuran lan kekandelan kanthi lancar lan stabil.

Conveyor sedhot vakum nyebabake transportasi produk sing luwih stabil lan akurat, cetak nomer batch, tanggal, wektu, data tetep lan sapiturute kanthi nyata

 Panganan otomatis lan menehi label obyek sing rata kayata karton lempitan, leaflet, kotak lan liya-liyane. Opsi integral kalebu nyithak informasi variabel online lan kode barcode / UTAWA, inspeksi lan penolakan otomatis

-Vacuum dibantu conveyor kanggo njamin stabilitas produk sajrone transportasi lan label, lan kanthi mangkono ngidini kacepetan sistem bisa cepet.

-Espra feeder sudhut lan jalur materi kanggo nyedhiyakake macem-macem ukuran produk.

lotion filling line

struktur inovasi

Jembar setelan sing bisa disetel kanggo obyek ukuran sing beda-beda. Mekanisme label pegangan pneumatik unik, ningkatake presisi label.

desain sing masuk akal lan fleksibel sing cocog kanggo macem-macem label produk.

mesin aplikator label bisa menehi label kanggo macem-macem obyek, nggedhekake jangkauan aplikasi;

essential oil machine

Kemajuan Premium

* Bisa disambungake karo jalur produksi otomatis kanthi lancar

* Teknologi feed label sing luar biasa njamin ketegangan sinkronisasi, akurasi posisi, ora ana penyimpangan nalika nggawe batch, ora ana labeling sing rusak nalika operasi kanthi kecepatan dhuwur.

* Teknologi sing mateng ora njamin kerut lan ora ana gelembung udara nalika menehi label.

* Sistem inspeksi cerdas Muti nyempurnakake kecepatan dhuwur, presisi tinggi, lan stabilitas.

* Mesin label lengkap nganggo SUS304 stainless steel lan kepatuhan paduan aluminium sing kuat karo cGMP, FDA, OSHA, CSA, SGS, lan CE.

daily chemical production line

Fitur
Saka desain, sapisan kaping pisanan operasi, manajemen, pangopènan lan lini produksi mbesuk, S-conning mikir luwih akeh kanggo sampeyan lan perusahaan.
Manual manual sing wis digawe: pamula bisa sinau saka tampilan babagan cara ngoperasikake mesin sajrone wektu sing cendhak. Iki ngirit dhuwit lan wektu sajrone latihan.
Manual manual ngatasi masalah: tampilan bakal nuntun pangguna liwat cara ngatasi masalah.

-Nyiyapake dawa label pangguna-loropaken: Kontrol HMI sing paling anyar ngidini pangguna nyetel parameter label.

-Sistem kontrol labeler nggunakake panel layar tutul gedhe, disertifikasi dening peraturan CE lan UL kanggo ngawasi proses labeling sing efisien lan efektif.

-Sistem unik lan inovatif iki bisa njamin setelan label diprogram kanthi akurat lan ditrapake ing posisi sing cocog.
-Labeling counter-nglacak jumlah produk sing diproses dening mesin kasebut.
Counter pra-set - jumlahe bisa disetel kanggo kumpulan produksi lan mesin bakal mandheg kanthi otomatis nalika jumlah bisa dipikolehi.
-Sampeyan nutul layar ngidini sampeyan wektu tundha aplikasi label lan nyetel posisi label.

cosmetic production line

Spesifikasi:

Ukuran (L) 2570 x (W) 750x (H) 1530mm
Ukuran wadhah (W) 40mm ~ 180 X (L) 60 ~ 250 X (H) 0. 3-2mm
Kacepetan ≤300pc / m
Akurasi labeler ± 1.0mm
industrial filling machine

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita