Pabrik lan Pabrik Labeling Permukaan Karton / Ndhuwur Kothak China | S-conning
355533434

Mesin Labeling Ndhuwur Karton / Kothak lan Ndhuwur

edirancang kanthi apik printer lan aplikator label otomatis ing macem-macem produk kosmetik, elektronik, farmasi, panganan lan industri liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Model: S216

minangka printer label lan aplikator otomatis sing dirancang kanthi apik ing macem-macem produk kosmetik, elektronik, farmasi, panganan lan industri liyane.

Jembar setelan sing bisa disetel kanggo obyek ukuran sing beda-beda. Mekanisme label pegangan pneumatik unik, ningkatake tliti label ndhuwur lan ngisor.

industrial labeling machine

struktur inovasi
Jembar setelan sing bisa disetel kanggo obyek ukuran sing beda-beda. Mekanisme label pegangan pneumatik unik, ningkatake tliti label ndhuwur lan ngisor.

desain sing masuk akal lan fleksibel sing cocog kanggo macem-macem label produk, mesin aplikator label bisa menehi label kanggo macem-macem obyek, nggedhekake jangkauan aplikasi

Kanthi nambahake aplikator label tambahan bisa nyadari label dobel teken lan mbaleni label teken, Kita bisa nambah bagean komponen sing beda kanggo fungsi deteksi online lan penolakan miturut kebutuhan sampeyan. 

sabuk clamping dinamis asli .pesthekake posisi label luwih akurat.

automatic sticker labeling machine

Kauntungan S-conning

* Teknologi feed label sing luar biasa njamin ketegangan sinkronisasi, akurasi posisi, ora ana penyimpangan nalika nggawe batch, ora ana labeling sing rusak nalika operasi kanthi kecepatan dhuwur.

* Teknologi sing mateng ora njamin kerut lan ora ana gelembung udara nalika menehi label.

* Sistem inspeksi cerdas Muti nyempurnakake kecepatan dhuwur, presisi tinggi, lan stabilitas.

* Mesin label lengkap nganggo SUS304 stainless steel lan kepatuhan paduan aluminium sing kuat karo cGMP, FDA, OSHA, CSA, SGS, lan CE.

sticker labelling machine

 

Spesifikasi

Ukuran (L) 2180 x (W) 810x (H) 1600mm
Ukuran wadhah W50-340mm; H 10-280mm
Kacepetan ≤250pc / m
Akurasi labeler ± 1.0mm







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita