Pabrik Labeling Botol Persegi Datar & Pabrik China S-conning
355533434

Mesin Labeling Botol Alun-Alun Flat & Round


Detail Produk

Tag Produk

Puluhan taun presipitasi kerajinan, optimasi lan perbaikan sing terus-terusan, S-conning ngembangake S322 serbaguna iki sing ditrapake ing Botol Flat Round Round lan kontainer stabil ing farmasi, panganan lan omben-omben, lan industri kimia saben dina.

High Speed Labeling Machine

Deteksi otomatis canggih S-conning kanthi otomatis bakal nyegah botol dibalik, stiker ilang, tetep salah, dipasang maneh lan masalah liyane. Nyilikake kesalahan cetak.

Ngirim & ngoleksi piranti kanthi distribusi opsional (ngempalaken) nampan sing bisa adaptasi banget, disambungake karo lini produksi, mesin pengepakan otomatis lengkap iki sing menehi keluwesan, umume, kompatibilitas

Kita mung nggunakake komponen listrik sing paling profesional lan stabil, supaya sampeyan keluwesan, umume, kompatibilitas

 

automatic label applicator
Labeling Machine for Round Bottles

Piranti Pencetakan Opsional cocog karo fleksibel karo printer transfer termal, mesin cetak panas utawa printer jet-jet, nyithak lan aplikasi integrasi labeler otomatis. 

Desain posisi roda Star kanggo posisi lan clamping sing bentuke Silinder, desain canggih telung posisi roller mesin label botol bunder njamin presisi labeling, maksimal lokasi sing diwenehi label.

Kita uga nawakake deteksi visual: aja nganti label bocor, label salah, label baleni, label condhong lan ora jelas babagan kode kode cetak.

Labeling Machine Oval Bottle

Keuntungan Kita:

1) Aplikator label bakal dilengkapi motor servo sing bermutu.

2) Sensor deteksi botol utawa botol sing kuwalik. 

3) Rol Swiss Emery Premium kanggo nulungi aplikator label.

4) Label Star presisi tinggi label posisi telung titik.

5) Silikon nyekel label roller.

6) Layar tutul HMI.

7) Kabeh konfigurasi listrik merek Prancis lan Jerman.

8) GMP kabinet stainless steel campuran aluminium standar.

9) Uga digunakake kanggo Mesin Label Botol Flat.

automatic bottle filling machine

 Spesifikasi:

S / No. Barang Parameter Pangandikan
1 Kacepetan Botol warata≦ 200 botel / menit Gegandhengan karo ukuran Botol, Ukuran Label lan kacepetan feed
2 Ukuran Botol Botol warataKandel: 20-90mm; Dhuwur ≦ 300mm  
3 Akurasi Labeling ± 1,5mm Ora kalebu kesalahan tempel & label
4 Stop akurasi label ± 0,3mm  
5 Kacepetan konveyor 5 ~ 40meter / menit  
6 Kacepetan label sing dikirim 3 ~ 50meter / menit  
7 Jembar sabuk Conveyor 91mm  
8 Gulung label diameter njero : 76mm, diameter njaba: 350mm  
9 Kekuwatan 220V ± 5% 50 / 60Hz 1KW  
10 Pitunjuk nyenyet → kiwa utawa kiwa → nengen (Temtokake arah nalika nggawe pesenan) "Arah" nuduhake arah aliran obyek nalika buruh madhep ing antarmuka operasi
11 Mesin Ukuran Luar (mm) Udakara (L) 3000mm × (W) 1650mm × (H) 1500mm Kanggo referensi wae. Mangga konfirmasi ukuran rencana final
cosmetic labelling






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita