Pabrik Labeling Botol Bunder Sisih Kembar China Square | S-conning
355533434

Mesin Label Botol Round Round Round Square

S-conning uga nawakake kanthi kustomisasi high-end, mesin label LS-823 adesif otomatis loro-sisi


Detail Produk

11

Tag Produk

Apa sing ditawakake?

Kabeh mesin label sing digawe dening S-conning wis lulus sertifikat ISO9001 lan CE.

"Profesional · disesuaikan khusus" minangka motto S-conning. Kanthi pengalaman 12 taun, kita duwe tim R&D profesional lan apik banget, nyediakake solusi label premium gumantung karo sarat klien.

production line

 

1. kisaran Aplikasi:

Model S823 loro sisi Labeling mesin kanggo macem-macem produk butuh label ing sisih ngarep mburi loro-lorone sekaligus.

Uga pas kanggo bungkus label botol bunder.

 

(PS mesin label kita bisa dirancang miturut kabutuhan sampeyan)

 

 2. Karakteristik Piranti:

Kabinet listrik, Mekanisme penyampaian, Piranti botol kapisah, Piranti botol Pencet, Piranti label gulung, Piranti label sikat, 1 # lan 2 # mesin servo label, Sistem operasi lan sistem kontrol

 

clear cosmetic labels
bottle filling machine

Keuntungan Kita:

Ngadopsi sistem labo servo kecepatan tinggi

-Dhaptar kanggo label sisih lan sisih loro saka macem-macem jinis botol (bentuk khusus kayata bentuk rata, alun, bunder, elips, lsp);

- Kacepetan stabil: 0-200 botol / menit;

Mekanisme koreksi rantai sinkronis kanggo memastikan koreksi posisi botol sing pas;

- Sistem inspeksi multi-cerdas, kanthi kombinasi kecepatan tinggi, presisi, stabilitas lan kehandalan sing sampurna

labeling equipment

Pelamar Mesin Labeling:
a. Macem-macem jinis label 'rata' obyek, digunakake kanthi kosmetik, kimia saben dina, elektronik, panganan lan obat-obatan.
b. Label datar ing lumahing botol persegi kanggo kosmetik, obat.
c. Label datar utawa label anti-palsu ing lumahing macem-macem kothak.
d. Label datar ing layar LCD, komponen elektronik.

Bottle label
self adhesive sticker labeling machine

Spesifikasi:

Jembar label A / 10-120mm, C / 10-180mm
Dawane label 20-150mm
Diameter awak botol 20-125mm H300mm (ukuran luwih gedhe kasedhiya miturut panjaluk)
Label gulung diameteripun njero 76mm
Label nggulung diameteripun njaba ≤350mm
Kacepetan 200PPM

 

 

 

cartridge filling machine pharmaceutical





  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita